Tradycyjne polskie przepisy oraz lubiane dania europejskie, to podstawa kuchni Deka Smak. W wybranych restauracjach nasi kucharze serwują również dania regionalne, co jest wynikiem lokalnych preferencji gości restauracji. Menu Deka Smak to także potrawy sezonowe, inspirowane dostępnymi w danym okresie produktami.

Każdego dnia klienci mogą wybierać spośród 20-40 różnych posiłków, dań mięsnych i jarskich. Goście pokochali zwłaszcza naszego łososia na parze w towarzystwie migdałów, karczek w sosie oraz schab w ziołach. Na amatorów śródziemnomorskich smaków czekają krewetki, łosoś lub sola.

Śniadaniowo
We wszystkich restauracjach „Deka Smak” do godziny 12:00 oferowane są śniadania: m.in. tosty, jajecznica, omlety, frankfurterki.

Obiadowo
Po południu w bufecie pojawiają się dania i potrawy obiadowe: ryby, mięsa, dania jarskie, sałatki, desery, ciepłe oraz zimne napoje. Klienci, którzy nie mają czasu lub ochoty na samodzielne przygotowanie posiłków, mogą zabrać dania na wynos.